Ik ben dus Daphne.......
Mijn grootste passie is  paardenfotografie  en ik weet ze dan ook op een onwijze wijze te portretteren. 
Ik weet als geen ander hoe belangrijk mooie foto’s van je paard zijn. De timing van het juiste moment, de mooiste pose en het vastleggen van je paard op beeld, precies op de manier hoe jij je paard kent.

Ik ben al langer actief als natuur- en macrofotograaf, maar heb mijn fotografie pas sinds een paar jaar naar een heel nieuw level weten te tillen. Sinds ik 2,5 jaar geleden in Drenthe ging wonen, heb ik mijn specialisme in paardenfotografie in rap tempo ontwikkeld. Daphnes Equi Photography is dan ook in deze periode ontstaan. 

Waar ik eerst terughoudend was bij paarden, heeft mijn angst plaats gemaakt voor pure passie en liefde. Dit is goed terug te zien in mijn werk, de liefde voor zowel paarden als voor fotografie zorgen voor beeldschone unieke foto’s. 


Hoe ben ik hier gekomen.....
Ik heb sinds zomer 2018 het geluk dat ik zo'n mooi gebied om me heen heb: de bossen van Drenthe met zijn geologische belang, het omliggende platteland en de uitgestrekte velden als het Aekingerzand. 
Het is dan ook sinds we hier wonen dat ik mijn fotografie naar een heel new level heb gebracht. Vaker, intenser en met zoveel meer passie.

​​​​​​​
Back to Top